miercuri, 10 decembrie 2014

Eforturi pentru renasterea traditiilor in localitatea Floresti-Stoenesti

Asociația Socio-Culturală „Florești”, cu sediul în Comuna Florești-Stoenești, reprezentată prin președinte Gheorghe Balcan,  are plăcerea și onoarea de a vă invita, in perioada 23-24.12.2014,la evenimentele reunite sub genericul „Iată vin colindătorii la Florești”.
Seria de evenimente continuă demersurile noastre în direcţia sprijinirii şi promovării valorilor locale, precum şi a renașterii tradiţiilor în zona Florești-Stoenești, promovarea turismului cultural al comunei şi crearea premiselor pentru dezvoltarea economică şi socială a zonei.
„Iată vin colindătorii la Florești” reuneşte evenimente precum colinde prin sat cu copii îmbrăcați în costume naționale, programe artistice pe scena din parcul Florești, conferințe despre importanța colindului în viața comunităților rurale, recitaluri de poezii de iarnă, precum și evenimente surpriză. Programul acestei prime ediţii a programului de renaștere a tradițiilor de iarnă are un caracter inaugural, căci evenimente cu un asemenea specific și de o asemenea anvergură nu au mai avut loc la Florești de cel puțin 20 de ani. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu